Blonde around the World

Activitatea pe care nu trebuie sa o ratezi cand vizitezi Lacul Como

Noi am avut parte de o experiență minunată explorând mijlocul lacului cu Boat2Go și o să vă povestesc despre aventura noastră chiar acum!

For the English version, press HERE!

Așa cum am spus în ultimul articol postat pe blog, Nordul Italiei este cunoscut în toată lumea pentru luxul și eleganța sa, așa că trebuie să vizitezi această regiune cât mai repede. Însă pentru a experimenta cu adevărat, ai nevoie de o plimbare cu barca pe Lacul Como!

Noi am avut parte de o experiență minunată explorând mijlocul lacului cu Boat2Go și o să vă povestesc despre aventura noastră chiar acum! ❤

DE CE SĂ ALEGI SĂ ÎNCHIRIEZI O BARCĂ LA LACUL COMO?

Răspunsul la această întrebare este chiar simplu. Este cel mai frumoasă modalitate de a vizita lacul și de a observa arhitectura vilelor de lux pentru care este faimoasă zona.

Dacă aveți suficient timp la dispoziție, puteți să vizitați regiunea lacului Como și cu mașina, ceea ce a reprezentat prima noastră idee. Sunt foarte multe orășele de coastă care așteaptă să fie descoperite fără să fie în lumina reflectoarelor.

Dacă sunteți la prima vizită, trebuie să bifați Como, Bellagio și Varenna pentru a avea o experiența clasică. Și ce modalitate mai bună pentru a le descoperi, dacă nu chiar de pe Lacul Como în propria voastră bărcuță de lux?

Plimbările cu barca sunt renumite pentru crearea unei stări de fericire și pentru că oferă senzația de libertate și pace. Ați stat vreodată în picioare în spatele un bărci primind tot soarele și briza cu brațele deschise? Este ca propriul moment inspirat din filmul Titanic.

Partea cea mai frumoasă este că voi sunteți cei care decideți ce vreți să faceți: să admirați de departe natura și vilele din jurul vostru sau să vă apropiați pentru o vedere mai detaliată. Chiar mai bine de atât, la Lacul Como puteți să vizitați una dintre faimoasele vile despre care o să vă vorbesc mai jos sau să vă opriți la unul dintre restaurantele de lux, cum ar fi la Grand Hotel Tremezzo, pentru a vă bucura de o cafea gustoasă.

Dacă sunteți în căutare de intimitate, o plimbare cu barca este, în mod sigur, cea mai bună soluție!

CINE SUNT BOAT2GO?

La Boat2Go, o să găsești o echipă primitoare, nouă pe piață, gata să te răsfețe și să îți ofere cea mai frumoasă experiență la Lacul Como. Noi am fost norocoși să fim întâmpinați de Margherita și Marco, proprietarii Boat2Go, care au fost extrem de amabili și ne-au oferit foarte multe informații despre locurile pe care le putem vizita.

Boat2Go este situat într-un micuț orășel de coastă numit Vassena ce se regăsește în regiunea Oliveto Lario, între Lecco și Bellagio. Oferă bărci de înaltă calitate pentru închiriat, echipament pentru sporturi nautice și bărci pentru pescuit. În flota lor, regăsiți bărci noi Tullio Abbate “Sunshine 500”, perfecte pentru iubitorii de viteză. Oferă, de asemenea, kayac simplu și dublu și Stand Up Paddleboards.

PS: Veste bună! Pentru a închiria o barcă de la Boat2Go nu este nevoie să dețineți permis.

Pentru a afla cât mai multe informații, inclusiv prețurile pentru închiriere, faceți click pe linkul de mai jos:

https://www.boat2go.it/en/

 

DE CE SĂ ALEGI BOAT2GO?

Locația Boat2Go este perfectă pentru a explora cele mai frumoase locuri pe care le oferă Lacul Como.

Fiind situat în Oliveto Lario, așa cum am arătat mai sus, așadar la mai puțin de 7 km de Bellagio, este locul perfect pentru a începe aventura ta fără să te stresezi de locuri de parcare în orășelele extrem de populare și aglomerate, cum ar fi Como, Bellagio sau Varenna. Poți să găsești loc de parcare la doar 2 minute de mers pe jos față de locul de plecare Boat2Go, iar cei de acolo te vor ajuta cu tot ce ai nevoie, inclusiv acest aspect.

În plus, ca un mare iubitor de animale ce sunt, mi-a plăcut foarte mult că cei de la Boat2 Go îmi împărtășesc această pasiune și te încurajează să iei cu tine micul tău prieten patruped.

De asemenea, prețul este și el unul din punctele forte, așa că dacă vrei să te bucuri de o plimbare cu o barcă nouă de viteză la un preț accesibil, Boat2Go este răspunsul!

CE POȚI SĂ VEZI CU BOAT2GO?

O să vă spun acum mai multe despre itinerariul pe care l-am ales pentru plimbarea cu barca pe lacul Como, dar, bineînțeles, acesta poate să fie personalizat de către voi în funcție de preferințele. Puteți chiar să alegeți să vă opriți în fața locului vostru preferat și să vă bucurați de un pahar de șampanie și fructe proaspete în timp ce admirați frumusețea din jurul vostru.

Noi am decis să facem câte puțin din amândouă:

– Am început prin a admira pitorescul sătuc Pescallo, urmat de frumosul și unicul Bellagio, cu cele două vile faimoase ale sale, Serbelloni și Melzi d’Eril. Trebuie să vă spun că Bellagio, care este situat chiar în mijlocul Lacului Como, arată senzațional de pe apă și cred că pozele de mai jos vorbesc pentru ele. Am vizitat acest superb orășel și la pas într-o altă zi și o să vă povestesc și această experiență într-un blog viitor despre locuri obligatorii de vizitat la Lacul Como.

– Am continuat cu Varenna din depărtare și am traversat lacul spre Mennagio și Tremezzo, unde puteți să vizitați luxosul Grand Hotel Tremezzo, probabil cel mai cunoscut hotel din zonă, și Villa Carlotta.

–  A urmat apoi bine cunoscuta Villa Balbianello situată în comuna Lenno, cea mai vizitată vilă de la Lacul Como datorită elaboratelor grădini terasate. Trebuie să recunosc că vila a fost prea aglomerată pentru gustul nostru și am decis să sărim peste vizita propriu-zisă, dar vestea bună este că dacă doriți să o faceți, se poate merge direct cu barca. Noi am hotărât să ne bucurăm de acest loc frumos din barcă și am savurat o sticlă de prosecco chiar în fața ei. Adevăratul înțeles al expresiei italienești: Il dolce far niente

– Pentru final, am păstrat partea mea preferată din această plimbare – Villa Casinella, un loc care mi-a cucerit inima într-o secundă și care ne-a fost recomandat de Margherita și Marco de la Boat2Go, spunându-ne și ei că este locul lor preferat. Pozele de mai jos vorbesc de la sine!

Acestea au fost alegerile noastre, dar, bineînțeles, că sunteți liberi să stabiliți propriul itinerariu în funcție de preferințele voastre. Vă las mai jos un link cu toate locurile recomandate de Boat2Go:

https://www.boat2go.it/en/explore-lake-como/

Cam atât despre experiența noastră minunată cu Boat2Go la Lacul Como pe care o recomand din tot sufletul! Nu o să regretați!

 

Cu dragoste,

Blonde around the World 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 Hi, I am Taisia.

Beach lover, Sushi addict, Adventure seeker, Bad packer. Lawyer. Happy Fiancée. Wanderluster. Control freak. Sunsets enthusiast. Travel Blogger. Explorer. Professional dreamer.

 I am so happy that you made your way to my travel blog and I hope you are here to stay! I know you can find so many travel blogs out there and you are probably wondering why you should read this one. I won’t say it’s the best or the prettiest one, but I can assure you I will always share with you my happiness and love for traveling. But first, let’s get to know each other, shall we?

SUBSCRIBE

Join MY mailing list

Get notified on new posts and surprise gifts